Fyra snabba och enkla inredningstips

vern panton

Börjar du tröttna på din gamla heminredning? Skulle du vilja göra något åt den, men har ont om tid och energi? Att förbättra sin tråkiga gamla heminredning behöver inte alls vara speciellt svårt eller ta lång tid. Här får du några inredningstips som snabbt och enkelt kan hjälpa dig till en bättre heminredning.

Möblera om

I vissa fall behöver man inte byta ut precis allt i den gamla inredningen. Att möblera om lite kan faktiskt räcka gott och väl. Att möblera om kan faktiskt vara ganska kul. Man får helt enkelt en chans att leka lite med sina gamla möbler. Låt din fantasi och kreativitet få flöda när du möblerar om. Våga tänka i nya banor utanför boxen. Att flytta runt på sina möbler kan göra en riktigt stor skillnad. Beroende på hur du placerar dina möbler kan du få ett rum att kännas större eller mindre. Du kan även få det att kännas mörkare eller ljusare. Om du har en verner panton lampa hängandes på en av dina väggar, skulle du kunna flytta den till en annan vägg för att se hur det påverkar inredningen. Enkla justeringar som dessa kan göra en otroligt stor skillnad.

verner panton lampa

Skaffa nya lampor

Ibland kan det räcka med att byta ut vissa av sina gamla lampor, för att inredningen ska kännas bättre. Du skulle till exempel kunna byta ut någon av dina gamla lampor mot en snygg verner panton lampa. Verner panton hade en passion för konstgjorda material, geometriska former och det moderna. Detta är något man kan se i varje verner panton lampa. Alla hans lampor har en unik och spännande design som passar riktigt många olika inredningsstilar. Om du letar efter en lampa med det lilla extra, ska du testa att inreda med en verner panton lampa.

Byt ut dina textilier

Om du inte vill byta ut din gamla lampa mot en verner panton lampa, skulle du i stället kunna byta ut dina gamla textilier. Börja med att byta ut dina gamla gardiner. Anpassa gärna gardinerna efter årstiden. Vissa tyger och färger passar bäst under våren och sommaren, medan andra tyger och färger passar bäst under hösten och vintern.

Att byta ut kuddfodral på kuddarna i soffan är något som de allra flesta har råd och tid med. Du kan snabbt och enkelt beställa hem nya fodral på nätet. När de kommer hem till dig behöver du bara spendera ett par minuter på att byta ut de gamla mot de nya. Det är en liten förändring som kan ge ett stort resultat.

Köp nya krukväxter

Man kan aldrig få för många krukväxter. Om du har plats för fler krukväxter hemma hos dig, ska du passa på att skaffa dig några. Fler krukväxter gör ditt hem mer hemtrevligt och mysigt. De hjälper även till med att rena inomhusluften, vilket såklart är en fantastisk bonus. Det är otroligt spännande att se hur växterna växer och förändras med tiden. Levande växter är perfekta inredningsdetaljer som passar bra i de allra flesta hem. Det finns alltså många bra anledningar till att skaffa sig fler levande växter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.