Köp industriglas online hos Mirit Glas

industriglas

Mirit Glas är mer än ett traditionellt tillverkningsföretag. Det är en kontraktstillverkare och ett service- och handelsföretag som levererar både stora serier och mycket små enskilda delar. De tillhandahåller ett brett sortiment av glasprodukter, alla tillverkade på beställning. Samtidigt har de också ett av landets mest välsorterade råvarulager. Industriglas är bara ett av de områden som Mirit Glas specialiserar sig på. Andra områden är bland annat: bostadsglas, kommersiellt glas, fordonsglas och mycket mer. Om du letar efter industriglas av hög kvalitet är Mirit Glas det företag du ska lita på. Med många års erfarenhet och ett engagemang för kundtillfredsställelse kommer de att kunna uppfylla dina önskemål. Vill du köpa lite industriglas kan du dra nytta av Mirit Glas. Lär känna dem och deras produkter här, eller besök dem nu på https://miritglas.com/se/

högkvalitativt industriglas online

Självklart finns det många olika typer av industriglas, men du kan faktiskt köpa alla hos Mirit Glas. Bland deras sortiment hittar du härdat glas, borosilikatglas och mycket, mycket mer. Oavsett vilken typ av industriglas du letar efter kan du tryggt köpa det online hos dem. De har mer än 70 års erfarenhet på marknaden och det återspeglas tydligt i deras produkter som alltid håller högsta kvalitet.

Industriglas är mer härdigt än vanligt glas

Industriglas är en typ av säkerhetsglas som är konstruerat för att brytas i små, ofarliga bitar när det går sönder. Detta gör det till ett idealiskt val för användning i områden där vanligt glas kan utgöra en fara för människor, till exempel i fönster och dörrar. Industriglas kan också lamineras till ett annat stycke härdat glas, vilket förhindrar att glaset splittras i stora, vassa skärvor. Industriglas är ett utmärkt val när det gäller säkerhet och trygghet. Det är starkare än vanligt glas och tål högre temperaturer. Industriglas är också mindre benäget att gå sönder i stora, farliga skärvor.

Vad du än behöver hittar du industriglas hos Mirit Glas

En av de typer av industriglas du kan köpa hos Mirit Glas är borosilikatglas. Borosilikatglas är en typ av glas med många fördelar. Dess låga utvidgningskoefficient innebär att det tål stora temperaturförändringar, vilket gör det idealiskt för användning inom oftalmologi och laboratoriearbete. Borosilikatglas är också motståndskraftigt mot kemikalier, vilket gör det till ett bra val för användning med starka kemikalier. Dessutom används borosilikatglas i många olika industrier, till exempel inom belysning och tillverkning. Detta gör borosilikatglas till ett mångsidigt material som kan användas på många olika sätt.

Så oavsett vilken typ av industriglas du kan sakna så kan du definitivt hitta något som matchar dina behov om du besöker Mirit Glass idag. Du kan gå direkt till deras hemsida om du följer länken högst upp i artikeln – här kan du läsa mer om deras tjänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.