Satsa på möbler i bambu

Bambu i sig, det är egentligen ett samlingsnamn på en grupp gräs. Dessa växer i tropiska, subtropiska och tempererade områden i Asien, Afrika och Amerika. Bambu i sig starkt, lätt och böjligt och stammarna används idag till en mängd saker, bland annat att tillverka möbler med. Bambu kan även användas för att bygga hus, broar, flottar med mera. Du som är inne på detta med att satsa på möbler i bambu, du ska definitivt satsa på Tine K Home bambumöbler. Du kan till exempel välja en bambussofa tine k. Utemöbler i detta material har kommit att bli allt mer populärt. Det märks dels på att det i var och varannan trädgård står sådana dels att det idag finns många butiker som säljer dem.

Bambu är ett material som är snyggt, så väl som det är hållbart. Det är även bekvämt att sitta i dem. En återförsäljare som satsat på detta med möbler i bambu, det är Tine K. Hos dem kan du bland annat hitta tine k home bambussofa. De har även andra möbler i bambu och alla produkterna har tillverkats för hand, i familjeägda verkstäder i Saigon-regionen.

Bambumöbler passar både inne och ute

Även om många väljer att ställa sina bambumöbler ute, för att använda dem som utemöbler, så går det så klart att ställa din tine k home bambussofa inne! Alla olika Tine K Home bambumöbler kan du välja själv var de ska stå. Du kan ju även ha en möbel ute, en inne! Hos Tine K finns det även annan snygg inredning och företaget i sig har skapat både möbler och inredning sedan 1999. Produkterna som de har, de består av en fantastisk mix av det bohemiska, det enkla men även det eleganta. Alla produkter tillverkas med ett genuint hantverk samt med rötterna i kultur och historia.

Snygga möbler i bambu

Hos Tine K Home finns det bambusoffor så väl som andra snygga möbler. Företaget i sig startades av Tine Kjeldsen och hennes make Jacob Fossum, det i Danmark. Idag finns dock alla deras möbler och andra produkter runt om i världen. Om du vill inreda på ett bra sätt hemma hos dig, så är deras olika inredningsdetaljer och bambumöbler ett bra val. De har olika material, som är naturliga och i dämpade, kalla färger. Produkterna är genomtänkta och vackra, samt användbara. Om du vill satsa på att inreda med bambumöbler, så kan du bland annat välja mellan olika soffor, fåtöljer, bord, pallar och solsängar.

De bambumöbler som kommer från Tine K, de har alla en vacker patina och passar bra tillsammans, så väl som de står bra för sig själva. Bambun i möblerna är behandlad, så att de ska tåla att stå ute. Men du kan behöva ta hand om dem. Skulle det komma mögel på dem, så är det bara att spola av dem, göra rent dem samt se till att ge dem en återbehandling. Torka alltid av spill på dem samt se till att förvara dem torrt och ventilerat under vintersäsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.