Du tar väl hand om ditt hår på rätt sätt?

Innersense

Kanske det är så att du alltid har använt dig av exakt samma schampo och balsam bra länge nu? Även om det fungerar förhållandevis bra, så kan det vara idé att kolla utbudet av hårvård som faktiskt finns idag. Just hårvårdsprodukter har det hänt en hel del med det senaste. Mycket av det nya är att man har naturliga ingredienser, istället för syntetiska. Det är bra mycket bättre för håret. Ett bra märke att satsa på, det är Innersense, eller Innersense Organic Beauty som det heter. Detta märke är bra för dig som vill gå över till organisk hårvård.

innersense

Skillnader mellan naturlig hårvård och ekologisk hårvård

Då det har kommit att bli populärt med organisk hårvård, naturlig hårvård, ekologisk hårvård och spå vidare, så är det allt fler som skriver att deras produkter är just det ena eller det andra. Men det gäller att veta vad som är vad, så att du får det du betalar för.

När man talar om naturlig hårvård så väl som om naturliga skönhetsprodukter, så är det helt enkelt produkter som innehåller naturliga ingredienser från olika naturliga källor. Ingredienserna har använts i flera tusen år, på olika sätt.

När det däremot handlar om ekologisk hårvård, så är det produkter som innehåller naturliga ingredienser, men som odlas och är certifierat ekologiska. För att en viss produkt ska få vara märkt att det är ekologiskt, så är det ett måste att det innehåller en viss mängd naturliga och ekologiska ingredienser. En produkt som innehåller parabener eller vissa allergiframkallande dofter får inte certifieras som ekologisk. Sedan finns det olika grader av certifiering med.

Innersense organisk hårvård

Innersense Organic Beauty har det som de kallar för organisk hårvård. Det innebär detsamma som ekologisk hårvård. Organic på engelska betyder ekologiskt på svenska. Inom detta märke finns det en mängd bra produkter. Märket i sig är känt för sin renhet och alla produkter är fria från sulfater och syntetiska parfymer. De är inte heller testade på djur. Inom märket hittar du allt från schampo och balsam till hårinpackningar, hårmasker och hårmousser.

Att byta från vanlig hårvård till organisk hårvård, det gör att ditt hår kommer att må så mycket bättre. Håret kommer att bli livligare och friskare och hälsosammare. Dock är det så att du måste tvätta håret flera gånger om med Innersense för att se resultatet. Det tar en tid för ditt hår att vänja sig.

En sak du kan göra, innan du går över till Innersence, det är att förbereda ditt hår för det. Det kan du göra genom att få bort alla restprodukter från tidigare hårprodukter. Enklast gör du det genom att tvätta ditt hår med diskmedel!

I början kommer ditt hår kanske kännas fett, eller frissigt, men efter att du har använt dig ett tag av Innersence så kommer du märka av en stor skillnad på ditt hår! Det är som om ditt hår blir återupplivat. Tänk bara på att inte återgå till produkter igen med syntetiska ämnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.