Vad du behöver veta om att flyga luftballong

hot-air-balloons-gb4f25f075_1280

Ballongflygning är en utomordentlig upplevelse som du utan tvekan kommer att vilja ta del av någon gång i livet. Det här spännande äventyret tillåter dig att få en klar sikt över naturen under dig, och tack vare att luftballonger tar sig i vindens riktning är det inte alltid helt säkert var ballongen flyger. Just därför är det väl värt att testa på den här aktiviteten flera gånger om för att ibland få se stad, öppna fält, sjöar och dylikt. Läs mer nedan om hur du kan ta del av fantastiskt rolig ballongflygning!

Flyg luftballong i Göteborg

Om du befinner dig i Göteborg och har fått upp intresset för ballongflygning är det en smart lösning att vända dig till just Dream Balloon. När du har bokat en tur hos Dream Balloon träffas ni på en bestämd plats och går igenom säkerhetsregler och liknande. Sedan är det dags att ge er av, och det tar inte mer än några minuter innan ni har tagit er högt upp i himlen.

En stor positiv aspekt av att flyga luftballong i Göteborg är just hur underbart lugnt och avkopplande det är. För dig som vill komma bort från den stressiga vardagen finns det därför inget bättre sätt än att ta tillfället i akt och ge dig av på en luftballongstur. Turen varar i omkring en timme, och därefter landar ni säkert på marken. Färden avslutas med ett glas champagne, och sedan har du många imponerande historier att dela med dig av till familj och vänner.

Vad du kan förvänta dig av Dream Balloon

För dig som vill ta del av luftballongsflygning är det som sagt Dream Balloon som kommer att göra susen, men varför bör du välja just det här företaget? För det första är de den största ballongverksamheten i Sverige, och har därför stor erfarenhet efter många turer uppe i luften. När du väl har beställt en biljett kan det också vara bra att ha i åtanke hur den gäller i hela två år, så om du inte omedelbart har tid att ge dig av har du gott om tid på dig. Om du har några frågor eller funderingar kring att flyga luftballong i Göteborg får du dessutom tillgång till en svensk kundtjänst som alltid är redo att hjälpa dig.

Allt som allt är det hela 25 års erfarenhet av ballongflygning som gäller, och som grädden på moset är piloterna en del av den Svenska Ballongfederationen, så det är alltid tryggt och säkert att ta del av fantastiska ballongturer uppe i det blå tillsammans med Dream Balloon.

Glöm inte att Dream Ballon inte bara gäller för att flyga luftballong i Göteborg, utan de har dessutom flygområden i Skåne, Västra Götaland och Stockholm, så du kan förvänta dig en underbar upplevelse oavsett var du bor i vårt avlånga land. Ta tillfället i akt och se till så att du blir del av ett äventyr som du sent ska glömma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.